Instrukcja użytkowania i konserwacji Ge Gld5800 Series jest dostępna online, aby pomóc użytkownikom w korzystaniu z urządzenia w sposób bezpieczny i wydajny. Instrukcja zawiera szczegółowe informacje na temat użytkowania i konserwacji urządzenia, w tym informacje dotyczące instalacji, użytkowania, czyszczenia i konserwacji, a także informacje dotyczące bezpieczeństwa. Instrukcja zawiera również informacje dotyczące wszelkich problemów, które mogą wystąpić podczas korzystania z Ge Gld5800 Series, wraz z odpowiednimi środkami zaradczymi. Czytając instrukcję, użytkownik może zapoznać się z wszystkimi funkcjami urządzenia oraz uzyskać informacje na temat instalacji, użytkowania i konserwacji urządzenia w bezpieczny i wydajny sposób.
Ostatnia aktualizacja: Instrukcja użytkowania i konserwacji Ge Gld5800 Series
Kod produktu i numer produktu (PNC) znajdują się na tabliczce znamionowej urządzenia.
1. Model, np. EWF1204W
2. Kod produktu (PNC), np, 914520402
3. Kod ML, np. 05
4. Numer seryjny
Po dodaniu otrzymasz e-mail z informacją
Dane w tabelach mają charakter informacyjny i można je dostosować do indywidualnych upodobań: TABELA 1 Gatunek owoców Ilość cukru na 1 kg owoców sok gotowy do picia sok musi być rozcieńczony Czas gotowania na parze w minutach Jabłka 30 - 50 g 100 g 60 – 75 Gruszki 50 g 100 g 60 Jeżyny 100 g 150 – 200 g 30 Truskawki 50g 100 g 30 Jagody 100 g 200 g 45 Maliny 50 g 150 g 30 Czarny bez 90 – 100 g 200 – 250 g 30 – 45 Porzeczki 150 – 200 g 200 – 250 g 45 – 60 Brzoskwinie 50 g 100 g 45 Śliwki 50 – 100 g 200 g 45 Rabarbar 200 g 250 – 300 g 30 – 50 Wiśnie 50 – 100 g 200 g 45 Czereśnie 50 g 100 g 45 Agrest 50 – 100 g 150 – 200 g 45 – 60 Winogrona 50 g 100 g 45 Śliwki 30 – 50 g 100 g 45 TABELA 2 Dodatek cukru do różnych rodzajów soku na każ<strong>de</strong> 500 g soku: Galaretka jabłkowa 250 g Galaretka jabłkowo-wiśniowa 375 g Galaretka truskawkowa 500 g Galaretka malinowa 500 g Galaretka z czarnego bzu 375 g Galaretka porzeczkowa 375 g Galaretka porzeczkowo-truskawkowa 450 g Galaretka porzeczkowo-malinowa 450 g Galaretka wiśniowa 500 g Galaretka z pigwy 300 g
- Page 1: Instrukcja użytkowania i konserwac